Om oss

Vis video

Vår filosofi

Vi brenner for eik og vi er kjent for å være dyktige treforedlere. Eik krever skikkelig engasjement, fokus og respekt: når alt kommer til alt tar det 140 år å gå fra å være en eikenøtt til å bli en eikedetalj i innredningen.

Respekt for eik

Respekt for treverket begynner med valget av råmaterialer og ansvarlig innkjøp. Det fortsetter gjennom hele produksjonsprosessen helt frem til sluttproduktet, enten det er et gulv, en dør eller en trapp.

Team med fagfolk

Våre kunder setter pris på vår profesjonalitet. Høy ledelsesstandard, en godt organisert prosess, personlig og organisatorisk utvikling, kvalitetsproduksjon i alle trinn og kreativitet for å produsere og møte krav på en velordnet måte til rett tid. Dette er det som kjennetegner vårt team og hjelper oss til å etablere langvarige forhold til kundene våre.

Fokus på kvalitet og bærekraft

Vi garanterer streng kvalitetskontroll i alle utførelsesstadier: fra valg av trevirke, frakt og nøyaktig teknologisk trearbeidingsprosess, til produksjon, installasjon utført av fagfolk og garanti. Vi er viet til bærekraft Vi er stolte av å bare bruke grønn energi fra fornybare kilder. Solpaneler gir nok energi til våre produksjonsanlegg.

Ecowood

Toppmoderne produksjon

Vi produserer gulv, dører og trapper som møter de høyeste kvalitetsstandardene hos konsernets treforedlingsselskap Ecowood. Håndverk, erfaring, kontinuerlig forbedring og kjærlighet til eik er verdier som Ecowood eikeprodusent-team har.

Om Ecowood Ecowood
Ecowood
Eik av beste kvalitet

Eik er en begrenset naturressurs. Vi bruker kun lufttørket eik av førsteklasses kvalitet som er over 100 år gammelt. Det blir bearbeidet i vårt eget sagbruk og vi garanterer høyeste nivå av kvalitetskontroll fra begynnelse til slutt.

Mest saktetørkende metoder

Tørking av tre er et viktig forberedende skritt i treforedling, det avgjør holdbarheten på sluttproduktet. Av den grunn velger vi bare de beste tørkerne fra pålitelige produsenter. Vi tørker treverket vårt med de mest saktetørkende metodene og forsikrer oss om at temperaturen er konstant med fuktighetskontroll.

Det siste av utstyr og teknologi

Vi bruker toppmoderne produksjonsteknologi og -utstyr. Våre robotverktøy utfører presisjonskutting av kompliserte trapper eller dørkomponenter etter datastyrte tegninger. Vi har investert 3,9 millioner EUR i produksjonsanleggene våre.

Vi selger produktene våre på tvers av Europa

Produktene blir verdsatt av kunder hovedsakelig i EU-land. Våre innredningsløsninger er anerkjent over hele Europa som en unik sammensmelting av tradisjonell sjarm og delikat luksus.