Vi er på jakt etter servicepartnere / We are looking for service partners | Kontakt oss / Contact us

Om oss

Vis video

Vår filosofi

Vi brenner for eik og vi er kjent for å være dyktige treforedlere. Eik krever skikkelig engasjement, fokus og respekt: når alt kommer til alt tar det 140 år å gå fra å være en eikenøtt til å bli en eikedetalj i innredningen.

Respekt for eik

Respekt for treverket begynner med valget av råmaterialer og ansvarlig innkjøp. Det fortsetter gjennom hele produksjonsprosessen helt frem til sluttproduktet, enten det er et gulv, en dør eller en trapp.

Team med fagfolk

Våre kunder setter pris på vår profesjonalitet. Høy ledelsesstandard, en godt organisert prosess, personlig og organisatorisk utvikling, kvalitetsproduksjon i alle trinn og kreativitet for å produsere og møte krav på en velordnet måte til rett tid. Dette er det som kjennetegner vårt team og hjelper oss til å etablere langvarige forhold til kundene våre.

Fokus på kvalitet og bærekraft

Vi garanterer streng kvalitetskontroll i alle utførelsesstadier: fra valg av trevirke, frakt og nøyaktig teknologisk trearbeidingsprosess, til produksjon, installasjon utført av fagfolk og garanti. Vi er forpliktet til bærekraft og stolte av å bare bruke grønn energi fra fornybare kilder. Solpaneler gir nok energi til våre produksjonsanlegg.

Avansert produksjon

Vi produserer gulv, dører og trapper som oppfyller de høyeste standarder i treforedlingsbedriften Ecowood som tilhører vår gruppe av bedrifter. Kvalitet, erfaring, kontinuerlig forbedring og kjærlighet til eik er verdiene til produsentene av Ecowood-eik.

Susisiekite!

Ring oss +47 922 71 725
Send oss en e-post info@oakstyle.no

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert
  Ditt telefonnummer vil ikke bli publisert

  Susisiekite!

  Ring oss +47 922 71 725
  Send oss en e-post info@oakstyle.no

  Susisiekite!

  Ring oss +47 922 71 725
  Send oss en e-post info@oakstyle.no