Vi er på jakt etter servicepartnere / We are looking for service partners | Kontakt oss / Contact us

Installasjon

Hvordan fungerer det?

Ekspertråd

Vi tilbyr kundene våre ekspertråd på alle områder relatert til eikegulv, dører og trapper for å kunne treffe de beste avgjørelsene og oppfylle behovene og forventningene. Besøk våre utstillingslokaler i Litauen og Polen for nyttig innsikt og råd fra våre spesialister for å ta på og kjenne eikens skjønnhet og lære i detalj om kvaliteten på produktene våre.

Høyeste kvalitet

Vi fører nøye kontroll med hele forsyningskjeden: fra valg av trevirke, frakt og nøyaktig teknologisk trearbeidingsprosess, til produksjon, installasjon utført av fagfolk og garanti. Våre priser er blant de mest konkurransedyktige på markedet.

Presisjonshåndverk

Våre erfarne og pålitelige spesialister kommer hjem til deg hvor som helst i Litauen eller Polen, for å ta tilpassede mål, slik at de kan legge gulvet, installere døren eller trappen du drømmer om. Deres viktigste prioritering er presisjon og førsteklasses håndverk. Vi gir også garanti på våre produkter.

Garanti

Vi gir garanti og tilbyr service etter at garantien har gått ut på alle våre produkter.

Kunde anmeldelser

4.7
218 tilbakemelding
Daiva G.
2022-05-24
Den mest moderne eikeproduktsalongen i Kaunas. Omfattende eksponering, gode eksempler. Mulighet for å velge direkte fra produsenten: gulv, dører, trapper, gulvlister. Alt vil bli installert av et profesjonelt team av håndverkere.
Judita
2022-05-20
1 2 3 51
1 2 101