Vi er på jakt etter servicepartnere / We are looking for service partners | Kontakt oss / Contact us

Firma nyheter

2020-05-04

ECOWOOD solkraftverk er blant de 20 største i Litauen

En av kjerneverdiene til ECOWOOD-ansatte er bærekraft og en ansvarlig tilnærming til naturen og dens ressurser. Som i et hvilket som helst annet produksjonsselskap bruker vår bedrift mye energi på treforedling, og produksjon av gulv, dører og trapper. Et ambisiøst prosjekt ble lansert med samfinansiering fra selskapet og EU-midlene, & # 8211; å produsere all nødvendig energi fra solkraftverk, for å redusere energikostnadene ved å muliggjøre fornybare energikilder. ECOWOOD begynte produksjonen med solkraftverk i 2020.

Dermed ble et av de 20 største solkraftverkene i Litauen med en nominell installert kapasitet på 800,4 kW bygget i produksjonsanleggene i Vilkija i Kaunas-distriktet. 4000 m² med solpaneler ble installert på fabrikktaket og det samme antallet på bakken.

Leliūga administrerende direktør i selskapet sier, «det viktigste målet er å redusere strømkostnadene ved å bruke solenergi. Vi får en dobbel virkning: vi bidrar til reduksjonen av klimagassutslipp, og vi tilbyr våre kunder et naturlig eikeprodukt ved å bruke ren, grønn litauisk energi.»

Anlegget selger overflødig energi til andre forbrukere, og reduserer dermed den totale avhengigheten av forurensende fossilt brensel.

Susisiekite!

We will contact you within 1 working day for an individual offer.


  Din e-postadresse vil ikke bli publisert
  Ditt telefonnummer vil ikke bli publisert

  Susisiekite!

  We will contact you within 1 working day for an individual offer.


  Susisiekite!

  We will contact you within 1 working day for an individual offer.