Vi er på jakt etter servicepartnere / We are looking for service partners | Kontakt oss / Contact us

Ecowood-gruppen

Om gruppen

Ecowood-gruppen bringer sammen bedrifter som i sin virksomhet sikrer kvaliteten til hele serien av interiørprodukter i eik fra råvare og moderne produksjon til forbruker. Full kontroll over hele forsyningskjeden gjør det mulig å sikre høy produktkvalitet, effektiv ledelse, optimal bruk av ressurser og implementering av bærekraftsprinsipper.
Ecowood-gruppen har fem bedrifter som opererer i Litauen, Polen, Ukraina og Storbritannia
Alle bedrifter i gruppen sysselsetter ca. 350 ansatte.

ECOWOOD UAB er en av de mest moderne trefabrikkene i Europa. Fabrikkteamet, som ble etablert i 2002 i Vilkija, har til sammen mer enn 20 års erfaring med mesterlig produksjon av gulv, trapper og dører i henhold til individuelle bestillinger. Fabrikken sysselsetter ca. 180 personer som har kunnskap om og respekt for eik, en sterk organisasjonskultur og er oppmerksomme på kvalitet i alle ledd av prosessen. Bedriften foredler ca. 1000 m³ eik per måned. Mesteparten av råvarene kjøpes hos FSC® sertifiserte leverandører. Produksjonsprosessen inkluderer hele syklusen fra tretørking til produksjon av sluttproduktet.

Til nettstedet
DUBAVA OOO er et sagbruk for foredling av eikestokker etablert i 2004 i Rivne-regionen i Ukraina. Bedriften sysselsetter i dag ca. 50 ansatte. Ca. 800 m³ eikestokker foredles i sagbruket per måned. Råstoff av eik er kjøpt fra statens skogsbedrifter, som sørger for restaurering og forvaltning av skogen i samsvar med de høyeste økologiske standarder.
MEDŽIO STILIUS UAB er det største nettverket av salg og montering av gulv, dører og trapper i Litauen, og ble grunnlagt i 1999. De tilbyr profesjonell rådgivning og har moderne og elegante salonger i de fem største byene i Litauen. Samlingen av produkter og unike farger samt produkter for profesjonell montering og vedlikehold åpner opp muligheter for kunder i Litauen til å velge kvalitetsprodukter som skaper hygge I hjemmet eller på kontoret. Bedriften sysselsetter i dag ca. 80 ansatte, hvorav ca. 40 er profesjonelle installasjonsmestere.
Til nettstedet
STYL DRZEWA SP.ZO.O. er et raskt voksende salgs- og servicenettverk i Polen, etablert i 2012. De tilbyr profesjonell rådgivning, moderne og elegante salonger i landets seks største byer. Samlingen av produkter og unike farger samt produkter for profesjonell montering og vedlikehold åpner opp muligheter for kunder i Polen til å velge kvalitetsprodukter som skaper hygge I hjemmet eller på kontoret. Bedriften sysselsetter ca. 40 ansatte, hvorav ca. 20 er profesjonelle installasjonsmestere.
Til nettstedet

ECOHARDWOOD LTD er et salgs, distribusjons og servicebedrift med drift i London, UK, etablert i 2012. Bedriften har et salgssalong og distribusjonslagre i London. Bedriften sysselsetter 5 ansatte. Produksjonen selges til detaljhandel og grossistkjøpere i hele det britiske markedet.

Til nettstedet

Susisiekite!

Ring oss +47 922 71 725
Send oss en e-post info@oakstyle.no

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert
  Ditt telefonnummer vil ikke bli publisert

  Susisiekite!

  Ring oss +47 922 71 725
  Send oss en e-post info@oakstyle.no

  Susisiekite!

  Ring oss +47 922 71 725
  Send oss en e-post info@oakstyle.no