Ecowood gruppen

Om gruppen

Ecowood-gruppen bringer sammen bedrifter som i sin virksomhet sikre hele banen av interiørprodukter av eik av høy kvalitet fra råvare, moderne produksjon til forbruker. Full kontroll over hele forsyningskjeden gjør det mulig å sikre høy produktkvalitet, effektiv ledelse, optimal bruk av ressurser, implementering av bærekraftsprinsipper.

Ecowood-gruppen har 5 bedrifter som opererer i Litauen, Polen, Ukraina og Storbritannia

Alle bedrifter i gruppen sysselsetter ca 350 ansatte.

ECOWOOD UAB er en av de mest moderne trefabrikker i Europa. Fabrikkteamet som er etablert i 2002 i Vilkija har samlet over 20 års drift uvurderlig erfaring med mesterlig produksjon av gulv, trapper og dører i henhold til individuelle bestillinger. Fabrikken sysselsetter ca 180 personer som har kunnskap, respekt for eik, høy organisasjonskultur og orientering til kvalitet i alle ledd av prosessen. Bedriften foredler ca 1000 m³ eik per måned. Produksjonsprosessen inkluderer hele syklusen fra tretørking til produksjon av sluttproduktet.

Til nettstedet

DUBAVA OOO er et sagbruk for foredling av eikestokker etablert i 2004 i Rivne regionen i Ukraina. Bedriften sysselsetter i dag ca 50 ansatte. Ca 800 m³ eikestokker foredles i sagbruket per måned. Råstoff av eik er kjøpt fra statens skogsbedrifter, som sørger for restaurering og forvaltning av skogen i samsvar med de høyeste økologiske standarder. De fleste råvarer er kjøpt fra FSC-sertifiserte skoger.

MEDŽIO STILIUS UAB er den største nettverk av salg og montering av gulv, dører, trapper i Litauen, som ble grunnlagt i 1999. Profesjonell rådgivning, moderne og elegante salonger i de 5 største byene i Litauen. Samling av produkter og unike farger samt produkter for profesjonell montering og vedlikehold åpner opp muligheter for kunder i Litauen for å velge kvalitetsprodukter som skaper hygge hjemme eller på kontoret. Bedriften sysselsetter i dag ca 80 ansatte, hvorav ca 40 er profesjonelle installasjonsmestere.

Til nettstedet

STYL DRZEWA SP.ZO.O. er et raskt voksende salgs- og servicenettverk i Polen, etablert i 2012. Profesjonell rådgivning, moderne og elegante salonger i de 6 største byene. Samling av produkter og unike farger samt produkter for profesjonell montering og vedlikehold åpner opp muligheter for kunder i Polen for å velge kvalitetsprodukter som skaper hygge hjemme eller på kontoret. Bedriften sysselsetter ca 40 ansatte, hvorav ca 20 er profesjonelle installasjonsmestere.

Til nettstedet

ECOHARDWOOD LTD er et salgs, distribusjons og servicebedrift med drift i London, UK, etablert i 2012. Bedriften har et salgssalong og distribusjonslagre i London. Bedriften sysselsetter 5 ansatte. Produksjonen selges til detaljhandel og grossistkjøpere i hele det britiske markedet.

Til nettstedet