Vi er på jakt etter servicepartnere / We are looking for service partners | Kontakt oss / Contact us

Blogg

2020-11-17

Vi utvider produksjonen av høykvalitets eikegulv med fiskebeinsmønster.

Eikegulv av beste kvalitet er en evig klassiker. Tregulv er fortsatt mest populært, ettersom flere og flere velger denne typen gulv laget av naturlig tre. Vi vokser sammen med det økende antallet kunder, fordi vi kan tilby gulvbord av meget god kvalitet. Vi begynte å produsere gulvbord med nye og moderne maskiner i konsernet vårt ECOWOOD.

 

Dette er et av de nyeste investeringsprosjektene, – automatiske datastyrte maskiner som kan kappe bord i nøyaktig ønsket vinkel. Som mange er klar over kan gulvbord kappes i 30°, 45°, 90°, avhengig av hvilket mønster som ønskes. Etter å ha kuttet gulvbord til fiskebeinsmønster i en nøyaktig vinkel vil kvalifiserte spesialister legge gulvet nøyaktig, uten mellomrom og i et jevnt mønster.

Presisjon krever ikke bare utstyr, men også godt kvalifiserte spesialister. Hver ansatt i en moderne fabrikk er fagfolk som mestrer teknologi. Én person betjener en moderne produksjonsmaskin for gulvbord: han legger det ubehandlet i en kassett og stiller inn parameterne for «fiskebein» i maskinens datamaskin. Deretter gjør maskinen resten: den første modulen kapper endene i ønsket vinkel, den andre modulen trykker emnet fast flere steder og freser endene på emnet nøyaktig med to fresere (begge symmetrisk på samme tid), og gir dermed presise vinkler og skjøter & # 8211; not og fjær.

Kundene velger ikke tregulvene våre bare kun på grunn av presisjon. Kvalitetshemmeligheten ligger i selve ingeniørproduktet: gulvbord kan være tre-lags: eik-bjørk-eik eller to-lags: eik-bjørk. Et slikt produkt er perfekt for oppvarmede gulv, det er holdbart og har lang levetid. Hvis det produseres og legges riktig, vil gulvet vare lenge.

 

Den økende eksporten av gulvbord til de baltiske stater, Russland, Storbritannia, Tyskland, Belgia og Polen kommer ikke som en overraskelse. Kunder i disse nabolandene setter pris på og oppdager i økende grad kvaliteten de litauiske produsentene har oppnådd.

Susisiekite!

Ring oss +47 922 71 725
Send oss en e-post info@oakstyle.no

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert
  Ditt telefonnummer vil ikke bli publisert

  Susisiekite!

  Ring oss +47 922 71 725
  Send oss en e-post info@oakstyle.no

  Susisiekite!

  Ring oss +47 922 71 725
  Send oss en e-post info@oakstyle.no