Vi er på jakt etter servicepartnere / We are looking for service partners | Kontakt oss / Contact us

Blogg

2019-03-08

Naturlig treverk definerer tendenser i moderne interiør

Nåværende tendenser innenfor interiørdesign stadfester at naturlig treverk, spesielt eik, blir til et element av eleganse, subtilitet og en organisk kontrast til industrielle og kunstige materialer.

La oss evaluere noen av de nylige prosjektene, som er designet med eikegulv og skaper et inntrykk av hygge, subtil harmoni og moderat luksus.

SAMSUNG showroom in Vilnius

Innredningen, med tusenvis av besøkende, har spesifikke krav: fra merkevare til produkt og varm komfort, slik at kundene kan analysere, interessere seg for og til slutt bestemme at de skal kjøpe en ny telefon eller nytt utstyr i et komfortabelt og engasjerende miljø “Design- Mat”teamet løste utfordringen med å skape en forsterkende skjerm  med blå og grå dynamikk som er fragmentert av detaljene i svarte møbler og annet utstyr.

Det futuristiske førsteinntrykket oppveies av det lette eikegulvet, som leder fremover, fra inngangen til utstillingslokalet hvor besøkende blir ønsket velkommen av personale og en samtale om hva’ som er viktigst – Samsung&#8217 mobilutstyr. Utstillingslokalet understreker kundens opplevelse (opplevelsesbutikk) og den beste opplevelsen foregår i trygge omgivelser. Det skapes med en varm farge fra naturlig treverk som utstråler vennlighet i lyse nyanser og inviterer kundene til å bli, for å holde fokus på den viktigste oppgaven,  for å oppleve det beste Samsung tilbyr. Ytterligere detaljer om tre,  trivelige sitteplasser eller lyse farger, samt tremøbler  og forebring av den visuelle kontrasten mellom teknologi og treverk. Mennesket blir et koblingsledd, og har gått gjennom nye opplevelser varmet opp av eiketrivsel. [Samsung opplevelsesbutikk, Vilnius, Akropolis, „Dizaino matas“, foto L. Garbačiauskas].

„Cozy home – not always white“

Vismantė Tubelytė, leder av designstudioet Redeco, kommenterer sitt nye prosjekt for en ung familie i Vilnius og understreker at hyggelige hus ikke nødvendigvis er hvite. I følge fruen i huset er en av de viktigste oppgavene for å skape et hyggelig hjem farger- og materialvalg. Dette har resultert i naturlige og rene materialer i hjemmet: tre, metall, brunt, grønt, gråfarger…

Naturlig treverk spiller en av de viktigste rollene i moderne interiør. Det varme, brune eikegulvet skaper en grunn under føttene dine og viser underlaget du kan gå barbeint på. & # 8220; Vi føler dette gjennom alle detaljer,  barbeint på eikegulvet, og ser hvordan lys faller gjennom metallkonstruksjonene,  alt dette skaper varme, et ønske om å slå seg ned, og bare nyte å være hjemme, & # 8221; sier Egle, fruen i huset. I følge designeren V. Tubelytė ligger » skjønnhet i naturlighet » [Foto „Citus, https://sa.lt]

Eiken inni ligner pusten fra naturen

Menneskets naturlige behov for å nærme seg naturen manifesteres i økende grad ved å koble bilder til vinduet, gjøre vinduer så brede som mulig og kombinere med det naturlige treverket som brukes i innredningen.

Designet for en ung familie, alle detaljene i det funksjonelle, rommet og utsikten over skogen gjennom vinduet åpnes opp ved hvert skritt. Kombinert med svaiende trær, er stilige eikegulv en naturlig forlengelse av hjemmet.

Subtilt underlag beholder naturlige trehull, bølgede kvister, naturlige trefarger, fremhever den lyse fargen på interiøret som minner om skogen bak vinduet, den samme brune mosen og mykheten på føttene, som om innbyggerne i huset gikk gjennom en myk skogbunn.

[Disigner Gabija Pažarskytė, foto K. Pauliukonis]

Susisiekite!

We will contact you within 1 working day for an individual offer.


  Din e-postadresse vil ikke bli publisert
  Ditt telefonnummer vil ikke bli publisert

  Susisiekite!

  We will contact you within 1 working day for an individual offer.


  Susisiekite!

  We will contact you within 1 working day for an individual offer.