Vi er på jakt etter servicepartnere / We are looking for service partners | Kontakt oss / Contact us

Blogg

2022-04-20

Interiøret gjenspeiler samspill av Bali-øya og eiketre og skaper egenartet harmoni

Hvert interiør utrustet med Oak Style eiketregulv, eiketredør eller trapp er unikt og enestående – slik som naturlig trelastmønster. Bedriftens ansatte har tett samarbeid med litauiske og utenlandske designere fordi bedriften kan tilby et stort utvalg av farger og modeller. Alt produseres etter bestilling. Samtidig får man mulighet til oppfyllelse av designeres kunstneriske og tekniske ideer. Våre kunder setter pris på harmonien som kan skapes gjennom samspill mellom farger, teksturer, og former når gulvet, dørene og trappen produseres av den samme produsenten. Det nye interiøret til interiørdesigneren Dovilė Sakevičė illustrerer det fantastiske resultatet som eiketregulv og heltredør kan skape.

Eikegulv står for naturlighet og varme

Når du besøker et privat to-etasjes hus midt i skogen, flytter du både emosjonelt og i dine tanker til Bali-øya mens eikegulv og heltredør gør en harmonisk blanding med eksotisk trelast som møblene og dekordetaljer er laget av. Dominering av jordfarger skaper et inntrykk av et stille, varmt og koselig hjem.

Interiørdesigneren Dovilė Sakevičė er mester innenfor naturlige stoffer. Derfor finner vi en del av stein, delikate tekstiler, og tre (oftest eiketre) i hennes arbeid. Selve designeren sier: Tregulv er mest populært innenfor gulvdekke. Uansett om vi snakker om en leilighet på 50 kvadratmeter eller et stort hus. Tregulv, spesielt eikegulv gør enhver bolig unik, varm, og naturlig. Mennesker som velger oljebelagt tregulv forstår at noen riper eller flekker kan forekomme, men denne type gulv kan fornyes, mens gulvet er holdbart og har topp kvalitet. Eikegulv er en kilde av fornøyelse å gå barbeint!

Delikat luksus

I skapningen av kos forbrir interiørdesigneren tro mot eik og trelast som står for delikat luksus. Hele huset er innreddet med uttrykksfullt valnøttfarget eiketreparkett, heltredør og gulvlister. Trappen med heltretrinn kommer i den samme fargen. Armlenen er utrustet med bevegelses led-belysning. Armlenen i andre etasje er fremstilt av heltre og glass – noe som skaper inntrykk av letthet og som ikke fyller opp den lille gangen.

Mindre betyr mer

Designeren forholder seg til en vesentlig regel – mindre betyr mer. Kombinasjon av heltredør i eiketre, eikegulv, og gulvlister lar henne skape integritet, harmoni, og estetisk omgivelse. Den uttrykkfulle valnøttfargen og Rustic-mønster er gjentatt i flere interiørdetaljer. Valnøttfarge er en av de mest populære hos eikegulvprodusenten Oak style. Rik, varm, og naturlig valnøttfarge (3481) passer godt sammen med gulvplanker Rustic med mer intensiv forgrening. Naturkreasjon foran dine øyne: tekstur, naturlig fargemønster, og ingen like eller kjedelige gulvplanker. Gulvet hjemme hos deg fortsetter og gjenspeiler skogen ute. Grensen mellom rom inne i boligen og naturen ute forsvinner.

Eikedør i heltre forsterker dette inntrykket. Solid og tett dør i rike farger på bakgrunnen av lyse vegger gir et inntrykk av styrke og  soliditet. Ingen eksklusive accessoirer, kun reserverte håndtak fordi den loddrette eikeflaten er vakker, variert, og naturlig.

Eiketre blir benyttet selv i uventede detaljer: skap med håndtak i heltre, badeskap med fasader i eiketrefiner, benkeplater i heleiketre som gir ekstra sjarm på kjøkkenet. Designeren vil ikke benekte at eiketre spiller en svært viktig rolle i interiørskapningen fordi det kan benyttes i flere områder. Designeren understrekker: tenk på holdbarheten og langvarigheten til eiketre, muligheten til å fornye trelast, selve fornøyelsen som man får av å ta på tre, og du vil forstå at dette er en utrolig god investering.

Opprinnelig artikkel blir publisert i aprilutgaven til sa.lt.

Susisiekite!

Ring oss +47 922 71 725
Send oss en e-post info@oakstyle.no

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert
  Ditt telefonnummer vil ikke bli publisert

  Susisiekite!

  Ring oss +47 922 71 725
  Send oss en e-post info@oakstyle.no

  Susisiekite!

  Ring oss +47 922 71 725
  Send oss en e-post info@oakstyle.no