Tilbake

Historien om eik

Dato 2020-04-12
Kategori Blogg

Vi har laget eikegulv, dører, trapper og hjulpet folk med å lage trivelige hjem i nesten tjue år ved å bringer litt av natur inn i deres personlige hjem og arbeidsmiljøer. Hvorfor er eik viktig for oss?

Først og fremst vet og forstår vi den verdien eik gir våre kunder i form av livsstil og kvalitet. Produkter med lang levetid og naturlig treverk som puster skaper en atmosfære der du ønsker å være.

For det andre har vi klart å omforme naturlig eiketreverk til gode kvalitetsprodukter: gulv, dører og trapper. Oljebehandlede overflater viser frem naturlig treverk i forskjellige farger og skaper stiler og fantastiske innredninger med en subtil følelse av luksus. Eiketrapper er aksen i huset som forbinder gulvene, og når vi går, føler vi treets fasthet. De mest kompliserte trappeformene og strukturene viser vår evne til å skape og ikke begrense arkitekter og designeres fantasier.

Vi behandler eik med forsiktighet – når alt kommer til alt tar det hele 140 år før treet kan brukes. Bare modnet treverk er passende for produksjon og det krever kunnskap og engasjerte håndverkere. Vi følger nøye med på hele prosessen: fra klargjøringen til tørkingen og til den nye utformingen av treverket.

Vi vet at kundene våre setter pris på de anstrengelsene vi gjør oss, produktkvalitet og ansvarlig tilnærming til eik.